Endless Melancholy випустив спокійний ЕР

Минулого тижня електронний проєкт Endless Melancholy видав новий мініальбом "When We See The Light", записаний в умовах аварійних та планових відключень світла.

Ця музика стала відрадою виконавця в складний час й симуволізує повернення натхнення в життя виконавця.

"Треки "A Peace Once Lost" та "The Joy of Youth" були написані до початку повномасштабного вторгнення, але десь у лютому, тобто гнітюче очікування чогось дуже поганого вже було. В музиці, навпаки, це не знайшло відображення. Музика для мене тоді була своєрідним рятувальним кругом та допомагала абстрагуватися від тривожних настроїв. Саме тому треки такі спокійні, ностальгічні", – розповідає Олексій, автор музики проєкту, Неформату.

За його словами, ці дві композиції навіяні спогадами про дитинство.

Робота над мініальбомом відбувалася в домашній студії Олексія, де в нього є все необхідне. Найважче для виконавця зараз – знайти час між зупинками подачі електроенергії та купою його особистих справ.

"Натхнення так чи інакше буде відвідувати будь-якого митця, незалежно від обставин, в яких він перебуває. Час емоційного ступору, який був у перші тижні після початку повномасштабної війни, минув. Життя триває і тому процес налагодився якось сам по собі".

Обкладинку для альбому Олексій просто обрав серед стокових зображень. На його думку, ця ілюстрація відображає назву мініальбому та гармонійно доповнює звуковий ряд.

Endless Melancholy – проєкт киянина Олексія Сакевича, створений у листопаді 2011 року з метою виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускалися на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes, AZH Music Label, Past Inside the Present тощо.

Endless Melancholy в мережі:

https://soundcloud.com/emelancholy
https://www.facebook.com/emelancholy
https://www.instagram.com/endless.melancholy/

Фото обкладинки – Instagram