Blind8 вирушать у тур із Within Temptation

Нещодавно метал-гурт Blind8 оголосив, що підсилить європейський тур нідерландського симфонік-метал колективу Within Temptation. Разом вони відіграють 33 концерти.

Тур Within Temptation на підтримку їхнього восьмого альбому "Bleed Out" стартує вже цього вересня. За словами учасників Blind8, пропозиція приєднатися до нього була абсолютно неочікуваною – музиканти отримали повідомлення від хедлайнерів в Інстаграмі. Відтоді Blind8 підтримують зв’язок із вокалісткою Within Temptation, Шерон дель Аден, і гітаристом Робертом Вестергольтом. Із іншими музикантами вони познайомляться вже під час зустрічі наживо.

До слова, нещодавно Within Temptation зняли кліп на сингл "A Fool’s Parade" у Києві. Його зрежисував український артист Indy Hait, а гостьовий вокал на композиції виконав Алекс Ярмак.

 

Цей тур охопить майже втричі більше виступів, аніж Blind8 мали протягом музичної діяльності гурту – 33 концерти. Виконавці розповіли Неформату, до чого готують себе:

"Очікування болю в спині, шиї та колінах:) А якщо серйозно, то важко сказати. Коліна будуть тремтіти точно, а далі буде видно. Перед такими великими кількостями людей ми ще ні разу не виступали. Очікуємо принести користь для нашої країни, адже зможемо донести інформацію щодо ситуації в Україні на велику авдиторію".

Музиканти однозначно планують грати свої хіти, зокрема композиції "bulletproof", "Overcome the Darkness", "abandoned" і "Шрами", але обіцяють урізноманітнювати свою програму від країни до країни.

До вересня учасникам гурту потрібно буде отримати дозволи на виїзд за кордон від Міністерства культури та інформаційної політики України. За їхніми словами, вони вже готуються до цієї процедури.

Blind8 – київський метал/альтрок-гурт, який випускає музику з 2021 року. Наразі в дискографії музикантів один альбом і низка синглів.

Blind8 у мережі:

https://www.instagram.com/blind8band/

Фото обкладинки – Instagram