Arhat випускають другий повноформатник

Днями грув-метал гурт Arhat видав альбом "Secrets of Ancient Gods", звучання якого це ціла суміш жанрів.

Виконавці характеризують свій другий альбом як екземпляр етнічного екстремального металу, у якому також прослідковуються елементи дез-, грув- і треш-металу, навмисно вплетені в музику. За останню насамперед відповідали гітарист гурту Антон Скребов і басист Антон Інов.

"Кожна композиція альбому сповнена духом містерій і магії, втіленої в вишуканих мелодіях та епічних аранжуваннях", – кажуть виконавці в пресрелізі.

У записі також взяли участь запрошені артисти: Олексій Сирота з гурту Voracity й Дмитро Москаленко з гурту Violateress.

Як ми писали раніше, у роботі над музикою виконавці звернулися до таких інструментів як турецький ней, ситар і кінематографічний саунд-дизайн.

Тексти композицій писали вокаліст Олексій Сітков, ударник Іван Семенчук і Олександр Харечко. У випадку "Secrets of Ancient Gods", звучання й закладені в нього сенси нерозривно пов’язані між собою:

"Ця платівка – подорож у світ стародавніх богів та містичних ритуалів, відображає глибину мудрості стародавньої цивілізації. Дозвольте собі зануритися у цей захоплюючий світ міфології минулих епох та відчути звуки давнини, які залишаються актуальними й сьогодні".

Нагадаємо, що перший альбом музикантів, "Dead Life", вийшов у 2020 році.

Arhat – грув-метал гурт із Києва, який створили досвідчені музиканти в 2017 році. За короткий термін вони підготували стартовий матеріал, що склав їхню концертну програму, й почали виступати. Наразі в їхній дискографії демо, кілька синглів і два альбоми.

Arhat у мережі:

https://www.facebook.com/arhatgroove
https://www.instagram.com/arhatgroove/

Фото обкладинки – Instagram