Try Lying Awake готують повноформатник

Київський metalcore гурт презентував новий сингл "UPROOTED", що стане частиною нового повноформатного альбому Try Lying Awake.

За словами музикантів, ця композиція створена під впливом сучасних подій в Україні, свідками та учасниками яких ми всі є зараз.

"Лірика містить класичну метафору: тривожні думки як демони, яких ми годуємо власними страхами. Вони "зʼїдають" нас зсередини і змушують втрачати контроль. Тому зараз, як ніколи, слушний час, щоб осягнути власну силу духу і жагу до життя. Нам варто спиратися на все світле, що є у нас зараз, та вистояти перед внутрішнім і зовнішнім ворогами", - йдеться у пресрелізі.

Учасники гурту додають, що лейтмотивом треку є думка: "коли тебе намагаються "вирвати із корінням" - ти повинен вистояти".

Сингл також доступний на стримінгах

Як і попередні релізи гурту, "UPROOTED" був записаний на студії Lizard Audio Production. Це вже третій цьогорічний сингл хлопців. До того Try Lying Awake встигли видати пісні "Back off!", а також "Shout Out Loud", записану в колаборації з Олексієм Веренчиком з гурту Detach

Усі ці сингли стануть частиною нового повноформатного альбому, дату виходу якого та назву музиканти поки не готові анонсувати, адже його запис має тривати до осені. 

"Центральна ідея майбутнього альбому – переживання та особисті трагедії складних реалій, в яких ми зараз живемо. Лірика та музика альбому має на меті відображати жорсткий та безкомпромісний характер через призму саморефлексії", - йдеться у пресрелізі. 

Try Lying Awake - київський металкор гурт, який був заснований у 2015 році учасниками гуртів Psionic Arc, Detach, Insomniac, Onestep. На цей момент їхня дискографія налічує низку синглів та два мініальбоми.

На початку свого творчого шляху музиканти позиціювали свій стиль як metalcore, що можна помітити у дебютному мініальбомі "Life imitates art" 2016 року. Згодом же стали розвивати стиль та звучанням зокрема під впливом таких команд як Alpha Wolf, thrown, Loathe, Obey The Brave, Dealer, Stray From The Path. Наразі Try Lying Awake класифікують себе як український nu-metalcore гурт.

Try Lying Awake у мережі:

https://linktr.ee/trylyingawake