Këkht Aräkh підписався на Sacred Bones Records

Нещодавно блек-метал проєкт Këkht Aräkh став резидентом американського лейблу Sacred Bones.

Як виявилося, названий лейбл та виконавець стежили один за одним здалеку, але наважилися на співпрацю лише зараз.

"Я доклав чимало зусиль, щоб нарешті вийти на зв’язок із Sacred Bones. Це було в дусі "я написав хлопцям, які знають хлопців, які знають когось з лейблу". Але, коли я нарешті сконтактувався з представником лейблу, дивним чином виявилось, що вони вже до цього про мене чули і навіть додавали мій трек "Swordsman" до плейлисту Sacred Bones на Спотіфай", — розповідає виконавець Неформату.

Думки про вихід на інший рівень музичної індустрії зародилися в музиканта ще після релізу його першого повноформатника "Night & Love". Тоді Këkht Aräkh як проєкт відчув себе частиною більшого музичного світу.

"Цей альбом тоді відкрив багато перспектив для проєкту і я замислився про напрямок подальшого розвитку, не тільки в музичному плані, але й про те, частиною якого ком’юніті я бажаю бути".

Як не дивно, в музиканта не було відчуття спорідненості із колегами по жанру, більше того — Këkht Aräkh не хотів обмежуватися їхньою компанією, оскільки сам не вважає себе прихильником металу.

"Саме тоді я вирішив, що прагнутиму туди, де знаходиться більшість моїх улюблених артистів. Але уникнути перспективи бути обмеженим метал-середовищем, маючи блек-МЕТАЛ проєкт, виявилось справою не з простих. Мені був потрібен провідник, щоб дістатися цього нового світу, і я знайшов його у лейблі Sacred Bones".

Нагадаємо, що раніше виконавець співпрацював із фінським лейблом Livor Mortis та американським Stygian Black Hand.

Із новим же лейблом Këkht Aräkh зараз працює над перевиданням наявних релізів та планує організацію живих виступів. Стосовно нового матеріалу, то така ідея в повітрі є, але поки що без чітких дат.

Këkht Aräkh — ванмен блек-метал проєкт із Миколаєва, заснований у 2018 році. Його автором та єдиним учасником є музикант Crying Orc, колишній ударник миколаївського постблек гурту Cuckoo's Nest.

Këkht Aräkh в мережі:

https://kekhtarakh.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/kekht_arakh/
https://www.facebook.com/kekhtarakh

Фото обкладинки — Instagram виконавця