Silvern видали сингл й анонсують альбом

Сьогодні блек-метал гурт Silvern видав другий у своїй дискографії сингл "Still Higher Than Saviour's Star". Композиція ввійде до анонсованого альбому виконавців.

Вихід цього синглу ознаменував кінець річної паузи, в якій гурт перебував від часу свого першого релізу "Lorn".

"Ми релізнули перший сингл "Lorn" 22 лютого 2022 року, а через два дні [росіяни] вторглись у нашу країну. Гурт розкидало по Україні. Все було на паузі дуже довго, але, зібравшись з силами, ми провели декілька сесій запису вокалу й закінчили запис альбому", – розповідають виконавці.

Сингл "Still Higher Than Saviour's Star" буде останнім із треків у згаданому альбомі й слугуватиме його загальним підсумком.

"Він пропонує слухачеві не бути сліпим, а дивитись на наше життя з різних кутів", – додають учасники гурту.

Його зведення й мастеринг музиканти виконали самостійно.

Звучання цього треку, як і всього альбому, гурт вирішив зробити "в міру сирим":

"Матеріал вийшов, з одного боку, сирий, і має канонічні риси жанру, а з іншого – багато нових елементів, які роблять його не зовсім типовим. Ми вирішили орієнтуватись на звучання з мінімальними редагуванням будь-якого інструменту і вокалу, щоб створити більш живий звук, наче слухач з нами в студії".

Зараз Silvern завершують зведення свого першого повноформатника й обіцяють видати його вже незабаром.

Silvern – блек-метал гурт, заснований у 2021 році в Миколаєві. Його учасники, імена яких не розкриваються, зібралися разом, щоб реалізувати власні погляди на жанр. Наразі гурт видав два сингли.

Silvern у мережі:

https://www.instagram.com/silvern_band/
https://www.facebook.com/silvern.band