Новий стоунер-гурт: хто такі Bulrush

Миколаївський стоунер-гурт Bulrush його учасники заснували ще у 2021 році, однак їхня активна діяльність починається лише зараз.

На початку цього року назва Bulrush фігурувала в контексті концерту, який відбувся 21 січня в одеському More Music Club – саме на цьому виступі музикантам вдалося об’єднатися після піврічної паузи. 

"Перший [наш] виступ був у жовтні 2021 року, на Гелловін. Організували конц для своїх, на репетиційній базі, щоб випробувати матеріал, накопичений майже за рік репетицій. Плани на подальші виступи були зруйновані повномасштабним вторгненням росії, і на півроку гурт був розкиданий по всій країні. Восени всі учасники згуртувались в чудовому місті Одеса. І після відновлення вирішили спробувати свої сили на сцені More Music Club" – розповідають виконавці Неформату.

Тоді вони зіграли разом із такими гуртами, як Hellenic Blue, Ritual Service та Vidmershiy Shmat.

 

Учасники Bulrush знайомі між собою досить давно, а також мають досвід гри в інших гуртах. Зараз їх четверо, а обов’язки в гурті розподілені так:

"Антон відповідає за люті гітарні ріфи та музичне обладнання, балується із записом та зведенням, Сергій пише сатанічні тексти та вирішує всі вокальні питання, Ігор в нашому гурті нещодавно, балунькає пальцями на басу, Фарік б’є по барабанах та вирішує організаційні питання".

Серед своїх натхненників музиканти вказують Stoned Jesus, Witchcraft, Mutoid Man, Red Fang, 1000mods, Ordos, Cancer Bats та Kyuss.

Оскільки колектив ще не має жодної виданої музики, почути їх поки що можна лише наживо, тому слідкуйте за нашим розділом Івенти

Склад гурту:

  • Антон – гітара
  • Ігор – бас
  • Ігор – ударні
  • Сергій – вокал

Bulrush в мережі:

https://www.instagram.com/bulrush_band/

Фото обкладинки – @morenoirenoise