Mass TerrorX підтримує слухачів танцювальним треком про Сатану

Миколаївський electro-industrial гурт представляє новий кліп на пісню "Back Door Satan"

І хоча зараз, через постійні атаки росіян на Миколаїв, учасники гурту опинилися в різних містах, вони все ж вирішили дотриматися фірмового стилю гурту та випустити веселий танцювальний сингл і кліп для своїх слухачів. 

 

Mass TerrorX - це electro Industrial проєкт з Миколаєва. Його заснували Віталій Человенко (The Infestation) та Роман Ряснянський у 2015 році. У такому складі хлопці випустили перший альбом "Evil Church In Da Club" (2017). На той момент стиль музики більше тяжів до aggrotech/dark electro, але вже на наступному релізі "Wallflower Messiah" (2020) у звучанні з'явилися елементи індастріалу та євроденсу. Змін зазнав і склад гурту, адже до колективу доєдналися барабанщик Олексій Волошин і гітарист Антон Пелянський, обидва учасники дезкор гурту The Infestation. Такі зміни додали більше можливостей поєднувати електронну музику з живими інструментами. 

Зараз гурт працює над записом третього альбому, частиною якого стане і свіжий сингл "Back Door Satan". Його історію створення оповідає вокаліст гурту Роман Ряснянський:

"Мені якось написав один персонаж, назвемо його умовно Станіслав, тому що це звучить найближче до слова Сатан, далі стане зрозуміло чому. Так от, пише мені якось цей персонаж, якого я знав ще з універу, стандартне "прівєт, как дєла?". Я відповідаю якесь таке ж стандартне "прівєт, нормально, а у тєбя?", а він мені сходу - "хочеш взяти участь у ритуалі?". Я почав розпитувати, що за ритуал. Той виявився сатанинського характеру, і пропозиція була абсолютно неіронічна. Для ритуалу треба було взяти червону ковдру, сірники, свічі та червоне вино. Сам ритуал полягав у тому, що я мав лягти в пентаграму та викликати духів. Все це я дізнався задаючи різні навідні питання, більшість з яких були досить дурнуваті, як-то чи підійде вино в паках, або чи є в них ліцензія, але отримував я на них максимально серйозні та чіткі відповіді. Задіяно їх було там кілька людей, і, як сказав Станіслав, вони "експериментують". Я почав розвивати в голові тему про те, як саме вони експериментують, і по суті вивів такий собі дурнуватий концепт про прихований бдсм-гей клуб, який маскується під окультний гурток і вербує нових послідовників через запрошення взяти участь у ритуалі, де по факту новий послідовник потрапляє у вир трешу, угару та неілюзорної содомії.

На ритуал ніякий, до речі, я так і не пішов. Сказав, що на роботі не відпустили чи щось таке. Сподіваюсь, що Станіслав не прокляне мене, якщо він читає цей ресурс".

Матеріал на новому альбомі, за словами хлопців, ще більше тяжітиме в сторону олдскульного електроіндастріалу, але і старий-добрий танцювальний aggrotech теж певною мірою залишиться. Власне, сингл "Back Door Satan" і представлятиме цей напрям на альбомі. 

Що ж стосується конкретних референсів, то під час роботи над новим синглом Роман надихався старим канадським електроіндастріал/EBM гуртом Numb.

Mass TerrorX у мережі: 

https://soundcloud.com/massterrorx/
https://www.instagram.com/massterrorx/
https://www.facebook.com/massterrorx/
https://massterrorx.bandcamp.com/releases