Këkht Aräkh випустив другий альбом

Миколаївський ван-мен black metal проєкт презентував другий повноформатний альбом "Pale Swordsman", що вийшов за підтримки лейблів Livor Mortis та Stygian Black Hand.

Робота над релізом тривала упродовж 2020 року на домашній та місцевій студії. Зведення та мастеринг засновник проєкту Crying Orc робив самостійно. За його словами, "Pale Swordsman" нагадує ранню творчість Burzum, тоді як "Night&Love" — ранній Darkthrone.

"Пам’ятаю, як мені спала на думку концепція самого звучання блекової частини альбому — я вкотре слухав альбом "Raw Power" The Stooges і мені в голову прийшла ідея сирого, але ненав’язливого звуку з не дуже виразною ритм-секцією", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Crying Orc.

Концепцію альбому автор прагне не пояснювати.

"Натхнення щодо лірики приходить звідусіль. Насамперед це думки, які хотілося обіграти в абстрактній формі, роблячи відсилання та образи. Так само це всіляка художня література та біблійні сюжети. І, звичайно ж, музика. Особливо хочу виділити шведських артистів Bladee, Ecco2k та проєкт Current 93", — додає музикант.

Наразі автор накопичує новий матеріал для наступного релізу.

Нагадуємо, раніше ми розповідали про сингл "Thorns", що увійшов до цього альбому. Також, за посиланням, ви можете ознайомитися із рецензією на дебютний LP "Night & Love" (2019).

Këkht Aräkh — миколаївський ванмен блек-метал проєкт, заснований у 2018 році. Дискографія нараховує демо, сингл та два повноформатні альбоми. Засновником проєкту є музикант Crying Orc, колишній ударник миколаївського постблек гурту Cuckoo's Nest.

Këkht Aräkh у мережі:

https://kekhtarakh.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/kekht_arakh/
https://www.facebook.com/kekhtarakh