Këkht Aräkh анонсував новий альбом

Миколаївський ван-мен black metal проєкт презентував сингл "Thorns" з майбутнього альбому "Pale Swordsman", що вийде за підтримки лейблів Livor Mortis та Stygian Black Hand.

Робота над синглом та альбомом тривала упродовж 2020 року на місцевій студії. Зведення та мастеринг засновник проєкту Crying Orc робив самостійно.

"Я намагався створити звук, котрий водночас буде канонічним та свіжим для жанру, тому це зайняло багато часу", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Crying Orc.

Фото для обкладинки створив один з учасників колишнього гурту Орка — Cuckoo’s Nest.

Наразі Crying Orc зібрав повноцінний концертний склад та активно готується до живих виступів.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на дебютний альбом проєкту "Night & Love" (2019). Також Këkht Aräkh фігурує в нашому матеріалі про 8 цікавих молодих українських гуртів.

Këkht Aräkh — ванмен блек-метал проєкт із міста Миколаїв, заснований у 2018 році. На його рахунку демо "Through the Branches to Eternity" 2018 року, дебютний альбом "Night & Love" (2019) та сингл "Thorns" (2020). До випуску готує другий повноформатний альбом "Pale Swordsman". Засновником проєкту є музикант Crying Orc, колишній ударник миколаївського постблек гурту Cuckoo's Nest.

Këkht Aräkh у мережі:

https://kekhtarakh.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/kekht_arakh/
https://www.facebook.com/kekhtarakh