Cyllell випустив третій повноформатник

Днями сольний блек-метал проєкт Cyllell видав свій третій альбом "Мерці женуть від себе мрії".

Всі етапи, від написання музики до її випуску, виконавець подолав самостійно, як і належить one-man-проєкту.

Cyllell все залежить лише від мого вільного часу, тому робота [ред. над альбомом] розпочалась ще влітку минулого року, а закінчилась лише в листопаді", – ділиться Євген, автор музики, із Неформатом.

Усвідомивши, що матеріалу для повноформатника вже цілком вистачить, виконавець приступив до аранжувань безпосередньо – в нього вже були ідеї, які залишалося лише втілити.

"Лірична сторона альбому, як і на попередніх релізах, освітлює три напрямки – це природа, неминучість та смерть. Все написане – це враження від навколишнього світу".

Незмінними в творчості Cyllell залишаються блек-метал, як основний напрям музики, та рішення випускати лише повноформатні альбоми. Але, за словами виконавця, є також фактори, які унаочнюють різницю між його релізами.

"Кожен альбом буде трохи відрізнятись від інших. Це стосується зміни обладнання, прогресу навичок виконання та сонграйтерства, але в будь-якому випадку основою залишиться блек-метал".

Обкладинку для альбому музикант теж виконав самостійно:

"В ній я відобразив майже мерця, що згоден прийняти неминучу смерть, за спиною якої нескінченність".

Cyllell – блек-метал проєкт, який заснував Євген "Hiemsitus" Хричіков у 2020 році, в Харкові. Початково Євген тут реалізовував невикористаний музичний матеріал з іншого проєкту – Hevvn. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми.

Cyllell в мережі:

https://www.facebook.com/cyllell