Polyvoda видали свій перший EP

Днями R&B-проєкт Polyvoda випустив свій перший мініальбом – "Queens". До нього ввійшли дві попередніх композиції виконавців і дві нових.

Над цією музикою разом працювали басист гурту Денис Левченко, клавішник Кирило Чихрадзе й ударник Михайло Бірченко. Вокал узяла на себе виконавиця, особистість якої гурт не планує розкривати. Варто сказати, що це цілком у характері цього початково загадкового гурту, оскільки саме так той себе позиціонує.

"Polyvoda отримав свою назву від містичного варіанту води, описаного в експериментах XX століття й ніколи не відтвореного. Так само, як ця невловима вода, наш гурт є неповторним. Це явище, народжене в унікальних умовах наших спільних експериментів, відображає таємничі властивості свого патроніма", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Власне звучання ж музиканти описують як "просякнуте західними традиціями", переважно британського джазу й американського хіп-хопу і R&B.

Назву мініальбому дав однойменний трек музикантів, який вони вважають найбільш виваженим серед написаних.

"Це наша скромна данина всім жінкам, у якій ми намагалися передати наше бачення жіночої душі, тендітної і чуттєвої з одного боку й сильної і цілеспрямованої з іншого. Ця пісня – це прогулянка оселею гедоністки, у кожній кімнаті якої багато речей, іноді незрозумілих, але цікавих і таких, що дарують естетичну насолоду", – додає Денис.

Опісля цього релізу музиканти планують видати нове лайв-відео, а з’явиться воно на їхньому каналі

Polyvoda – київський неосоул/R&B-проєкт, який заснували музиканти Денис Левченко, Кирило Чихрадзе й Михайло Бірченко в 2022 році. Наразі в їхній дискографії сингл і дебютний мініальбом "Queens" (2024).

Polyvoda в мережі:

https://www.instagram.com/vodapoly

Фото обкладинки – Євген Подлесний