The Sonic Temple дебютували з синглом

Минулого тижня альтрок-гурт The Sonic Temple випустив свій найперший сингл – "I.O.". Згодом він увійде до вже записаного мініальбому виконавців.

Початок цій композиції дав басовий риф, який написав Олександр Савін, вокаліст і бас-гітарист проєкту, в 2020 році. Тоді The Sonic Temple іще не існував, а до розвитку композиції доклався знайомий Олександра, ударник Руслан Бабаєв.

"Руслан написав свій варіант тексту. Це лягло в основу пісні, яку вдалось втілити в життя разом з Іллею Білим у 2023 році", – йдеться в пресрелізі.

До створення The Sonic Temple, Ілля грав у Tiger Punch/Dominatos, а Олександр був учасником Sinoptik. Проте вони певний час уже виношували власні ідеї, які потребували окремого проєкту. Повномасштабна війна підштовхнула обох до його заснування.

"Коли ми створюємо щось особисте, чесне та справжнє, що знаходить сильний відгук в аудиторії, розуміємо: музика – це дійсно те, чим хочемо займатись. І це те, що рухає нас уперед" – кажуть виконавці в пресрелізі.

У записі синглу брав участь барабанщик Іван Постол, який був постійним учасником гурту до жовтня 2023 року. Звукорежисером виступив Валентин Жуленко, а продюсингом треку займався Микита Юдін.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

За двома літерами в назві композиції зачаїлося словосполучення "Information Overload", що і є центральною темою синглу.

"На перетині віртуальної реальності із відомим нам світом, виникає інформаційне перевантаження. Шум усіляких даних накриває нас, наче хвилі бурхливого океану, у якому легко потонути. Тому необхідно час від часу вибиратись із інформаційного потоку, інакше ризикуємо залишитися в глобальному відгуку, де кожен сигнал губить свій звук у безкрайній масі коду", – додають виконавці.

Композиція "I.O." ввійде до першого ЕР виконавців. Той називається "No Relief" і вийде цього року. Почути матеріал гурту раніше можна хіба що наживо – післязавтра музиканти дають концерт у київському клубі Mad Cat.

The Sonic Temple – альтрок-дует, який заснували Олександр Савін (Aleks Feelgood) і Ілля Білий (Lee White) у 2022 році. Музиканти знайомі з 2014 року, із часів навчання в музичній академії ім. Глієра, але довго грали окремо, перш ніж об’єднати зусилля в спільному проєкті. У межах The Sonic Temple музиканти зіграли чимало концертів. У їхній дискографії поки що один сингл.

The Sonic Temple у мережі:

https://www.instagram.com/sonictempleband_
https://www.facebook.com/thesonictempleband

Фото обкладинки – надали виконавці