RUSIIIСK і Misha Substance представили спільний альбом

Сьогодні вийшов альбом "REACTOR", який електронні виконавці RUSIIIСK і Misha Substance написали разом упродовж воєнного часу.

Музиканти працювали над цим експериментальним матеріалом протягом 2022-2023 років. Об’єднавшись заради пошуку нового в сучасному, вони взяли на себе всі процеси підготовки музики, від А до Я. У їхньому дуеті за лірику й концепцію альбому відповідав RUSIIIСK, а за музичний продакшн – Misha Substance.

"Ми б ніколи не відправились у цю подорож окремо, кожен сам по собі. Це альбом двох протилежних світів, що об’єдналися задля свіжого подиху", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Окрім того, що артисти схрестили свої навички в створенні електроніки, в альбомі також відобразилася давня симпатія до важкої музики, притаманна їм обом.

Реліз відбувся на Polygon Records.

Таке поєднання стилів розкриває задум альбому і сутність його назви зокрема.

"Це наш погляд на важку сучасну музику, який ми хотіли б поширювати. Таким рішенням ми прагнули передати перманентний стан людства, в якому ми зараз знаходимось як на локальному, так і на міжконтинентальному рівнях. На порозі третьої світової війни, кліматичних катастроф та інформаційних вибухів, кожен із нас проживає сильні внутрішні трансформації, страждає від тиску", – роз’яснюють музиканти.

Символічний "реактор", який перебуває під напругою і випромінює її ж, музиканти змалювали завдяки брейкбіту й агресивному речитативу.

Також музиканти створили кліп на один із треків, "SYSTEMA _ PROTEЗ", аби частково візуалізувати описану атмосферу. 

 

До цього релізу виконавці виступали зі своїми невиданими композиціями, а також сольними треками RUSIIICK, на фестивалях Мистецтво Зброя, Брудний ПЕС і вечірках лейблу Polygon Records.

RUSIIICK у мережі:

https://www.instagram.com/rusiiiiiiiiiiick_/

Misha Substance у мережі:

https://www.instagram.com/sub.stnce/

Фото обкладинки – надали виконавці