Arhat видають сингл й анонсують альбом

Днями грув-метал гурт Arhat презентував перший сингл із свого майбутнього повноформатника "Secrets of Ancient Gods". Трек "Наша Хода Невпинна" присвячений захисникам України й вийшов у супроводі відеокліпу.

Нова композиція була написана в стилі етнічного екстремального металу, що можна сказати й про майбутній альбом виконавців у цілому. Під час його запису виконавці звернулися до таких інструментів як турецький ней, ситар і кінематографічний саунд-дизайн.

"Ця композиція була створена під час медитації на Аркан "Сила". Її основні інтерпретації пов'язані з духом і внутрішніми почуттями, імпульс яких дає силу змінювати обставини на користь собі", – зазначають музиканти в пресрелізі.

На землю з містичних висот повертає лише одне – присвята треку українським захисникам, які зараз захищають народ і землю України від загарбників.

 

Тепер у планах виконавців видати вже згаданий повноформатний альбом "Secrets of Ancient Gods". Той вийде 31 травня й звучатиме на стику дез-, грув- і треш-металу. Подібно до випущеного синглу, той буде сповнений духом містерій і магії, втіленої у вишуканих мелодіях та епічних аранжуваннях.

Arhat – грув-метал гурт із Києва, який створили досвідчені музиканти в 2017 році. За короткий термін вони підготували стартовий матеріал, що склав їхню концертну програму, й почали виступати. Перший альбом гурту "Dead life" вийшов у 2020 році.

Arhat у мережі:

https://www.facebook.com/arhatgroove
https://www.instagram.com/arhatgroove/

Фото обкладинки – надали виконавці