True Tough перевидали "Black Magic" українською

Київський гурт представляє перший трек з перезаписаного ЕР "Panopticon". Тепер "Black Magic" зазвучав не лише українською, але також зліше та сучасніше. 

Оригінально мініальбом "Panopticon" вийшов у 2021 році і на той момент був повністю російськомовним релізом. Зараз же хлопці видалили стару версію роботи зі стримінгових платформ саме через мову виконання, а також через неактуальність деяких треків. Водночас іще раніше команда пообіцяла перезаписати увесь мініальбом, а також сингл "Love", що й почала виконувати прямо сьогодні. 

Реліз також доступний на стримінгових сервісах

"На момент написання попередньої версії в нас ще було недостатньо досвіду і навичок задля того, щоб повністю реалізувати всі ідеї з технічного боку. Ми просто не знали, як зіграти те, що хочемо. Але через три роки ми відчуваємо, що нові аранжування, новий підхід до саунду, нові поєднання гармоній та нот та нові сенси у ліриці — це те, що зробить цей реліз самобутнім і новим для слухачів. Бо для нас він сприймається саме таким — новою сторінкою в історії гурту. І сподіваємось що вже на "Black Magic" це буде відчуватись", — розповів у коментарі Неформату вокаліст Роман.

Музиканти загалом наголошують, що намагались створити справді нові пісні, а тому новий "Panopticon" — це не просто переклад, а справжнє переосмислення старої творчості зі злішим звуком. Водночас учасники гурту відзначають, що тексти на цьому релізі варто було одразу писати українською, "бо тепер звучить саме так, як треба".

"Проблема в тому, що ми були під певним впливом минулого. Іще до повномасштабного вторгнення ми обговорювали варіанти часткового переходу на українську й англійську мови з російської. Тому все й так мало статись, перехід був неминучим", — зазначає гітарист Ростислав.

Музикант додає, що це переосмислення творчості слухачі могли побачити й почути вже на прикладі минулорічного мініальбому "Invaders Will Die", що вже надав нових фарб дискографії гурту. 

True Tough tour 2024

Окрім обіцяного раніше перезапису старих пісень, хлопці також працюють і над декількома новими треками, але надати подробиці щодо них поки не готові. 

Натомість команда активно збирається у новий благодійний тур "Escape from the Panopticon", який охопить шість українських міст та розпочнеться уже цього тижня. Особливістю цього туру стане те саме переосмислення ЕР "Panopticon", а родзинкою — виступ у київському скейт-парку. 

"Давно хотілось чогось нового. Усі клуби в Києві стали буденними та звичайними для відвідування. Нема тепер того самого місця, куди приходиш і відчуваєш щось всередині. Тому ми шукали незвичайні локації з урахуванням того фактору, що на концерт може прийти певна кількість людей. Враховувалось також місце, зручне воно чи ні, і як до нього доїхати. Тож, переглянувши декілька локацій, ми вирішили спробувати саме таку. Очікуємо офігезну атмосферу "перших" концертів! Очікуємо, що люди будуть у захваті і музиканти теж! Це для нас найважливіше", — додає Ростислав

Загалом же почути покращений мініальбом гурту можна буде у таких містах: 

  • 13.04 – Черкаси, Паб UKRиття
  • 14.04 – Одеса, More Music Club
  • 20.04 – Хмельницький, Bar Sympatia
  • 21.04 – Тернопіль, Na Пошті
  • 27.04 – Вінниця, Docker Pub
  • 28.04 – Київ, Atrium скейт парк (вул. Фанерна, 4)

Увесь прибуток від туру команда планує віддати на потреби підрозділу Vataga Bravo-2, тож на виступах плануються також благодійні аукціони й ексклюзивний туровий мерч. 

Придбати квитки можна за посиланням.

True Tough – київський хардкор/метал гурт, дискографія якого нараховує кілька синглів і мініальбомів, у яких команда співає про особисті почуття та соціальні проблеми. Гурт є активним гравцем локальної сцени, від початку повномасштабного вторгнення відіграв десятки благодійних концертів, у тому числі й на фестивалі Faine Misto 2023. Минулий рік True Tough завершили своїм першим українським туром, де презентували третій мініальбом з абсолютно новим, невластивим для гурту звучанням. "Invaders Will Die" вийшов за підтримки нашого лейбла Neformat Family і докладно про нього ми писали отут.

True Tough у соцмережах:

https://linktr.ee/true_tough