Дебют: хардкор-панк від Häxan

Миколаївський hardcore punk гурт презентував дебютний сингл "Злая Воля".

 

Перші записи гурт зробив ще взимку цього року, але студія звукозапису упродовж трьох місяців не віддавала мастер треків, тому реліз затягнувся.

"Кілька пісень ми записали ще в січні на умовах повної передоплати за запис та зведення, і, звісно ж, студія довго не віддавала нам матеріал, посилаючись на карантин, проблеми або завантаженість. Отримали ми його через 2–3 місяці вже навесні. Довгоочікуваний архів треків нам не підійшов — звук викручений у чужорідне звучання був дуже віддаленим від жанру, який нам імпонує. Пісні відклали й шукали людину яка б виправила чужу роботу. Поки нам вдалося наблизити до бажаного тільки один трек "Злая Воля", — розповіла в коментарі нашому виданню учасниця гурту Даша Häxan.

Головна концепція тексу — роздуми про свободу крізь ліричні мотиви.

"Пісня про первісну лють та злу волю, що отруїла душу дівчини, яка не в силах опанувати це зло, тому вона бажає заживо поховати себе", — додає музикантка.

Над обкладинкою працювали учасниці гурту.

Наразі дівчата в процесі накопичення та перезведення наявного матеріалу та планують випустити мініальбом восени.

Häxan — миколаївський хардкор-панк гурт, створений у 2020 році. Дискографія нараховує один сингл, до випуску готується дебютний мініальбом.

Häxan у мережі:

https://www.instagram.com/ha_xa_n/
https://backl.ink/147299525

Фото обкладинки — sashax