МертваТочкаРеальності починає трилогію мініальбомів

Нещодавно сольний альтрок-проєкт МертваТочкаРеальності представив мініальбом "Портали:Занурення", який започатковує музичну трилогію.

Автор музики проєкту Тарас розпочав утілювати недавні музичні ідеї в 2023 році. Тоді ж він вирішив, що об’єднає кілька релізів під назвою "Портали".

Деякі з треків першого мініальбому він завершив досить швидко, на його думку, зокрема пісні "Ілюзія" й "Метео", а інші ж, "Хтось із нас" і "Занурення", потребували чи не пів року кропіткої роботи.

"Узагалі було написано багато матеріалу, який навряд чи потрапить на наступні частини Порталів. Причина цьому – відсутні продовження до хороших початкових ідей, а також втрата цікавості до деяких демо. Не менш важливим фактором стала технічна частина й різнобічність барабанних партій, що забирали немало часу", – ділиться музикант у пресрелізі.

Значно полегшив роботу Тараса над технічною складовою музики Михайло Попик зі студії LuxSound, який також звів мініальбом.

Незважаючи на те, що музикант має що розповісти про кожну з композицій, Тарас без сумніву виділяє одну з них, яка стала без перебільшення квінтесенцією EP – трек "Занурення".

"Це найважча робота, із якою мені доводилося мати справу. Багато версій, варіацій і болю. Але результат мене приголомшив. Для мене цей трек особливий, бо тут звучить надія, зелена трава й спокій, навіть якщо й із тривогою у кінці. Найкраще, що вдалось поки що написати".

Тепер музикант готується випускати наступні частини "Порталів". Загалом, до створення трилогії музиканта спонукала загальна атмосфера в країні, зміна особистого кута зору стосовно деяких речей і, звісно, роздуми про війну. Разом вони призвели до того, що виконавець наважився зробити дещо непритаманне йому до того.

МертваТочкаРеальності – музичний проєкт тернопільского виконавця Тараса Рудого, який видає музику у жанрі постшансон та альтернативний рок. Діяльність проєкту почалася з публікацій демозаписів у 2012 році. Загалом виконавець видав кілька EP і два альбоми – "Пішоходи" (2020) та "Звуки панельних дворів" (2022).

МертваТочкаРеальності в мережі:

https://www.instagram.com/mertvato4karealnosti

Фото обкладинки – надав виконавець