sexnesc випустили символічний сингл

Днями альтернативний гурт sexnesc представив новий трек – "LM". Той цілковито просякнутий коханням.

У цій композиції музиканти поєднали запис живих і електронних інструментів із метою додати їй хітовості й новизни.

"Це поєднання надало "LM" сучасного звучання, яке водночас зберігає автентичність рок-музики. [Ми] прагнули передати не лише текстову історію, а й створити емоційний зв’язок зі слухачами через музику", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Також вони додають, що чимало експериментували під час роботи над цим синглом.

Щодо вже згаданої лірики, вона оповідає про таку любов, коли "згораєш зсередини але продовжуєш слідувати за своїми почуттями". Аби передати цей задум, музиканти апелюють до одного з символів таких взаємин – улюблених цигарок* однієї з половинок.

"За зовнішньою простотою назви приховані глибокі почуття та особлива історія. Натхнення для створення цієї композиції прийшло від любові одного з учасників гурту до своєї дівчини, яка обожнює цигарки LM*. Через цю згубну звичку автор передає всю глибину своїх почуттів, відображаючи унікальність їхніх стосунків; красу неідеальності нашої природи, справжню картинку реальності, набагато складнішу, аніж ми завжди уявляємо", – йдеться в пресрелізі.

Опісля цього релізу музиканти продовжують працювати над новим матеріалом, але не надають деталей щодо нього. sexnesc — це чернігівський альтернативний рок гурт, що розпочав активну діяльність у 2022 році. В дискографії колективу є один мініальбом, один повноформатник та чимало синглів.

sexnesc у мережі:

https://www.instagram.com/sexnesc/
https://vm.tiktok.com/ZMN21y9Kf/

*Неформат не заохочує до вживання шкідливих речовин, які можуть нашкодити вашому здоров'ю, і не рекламує такі.

Фото обкладинки – Instagram виконавців