Phosfory випускає перший мініальбом

Нещодавно дез-метал проєкт Phosfory дебютував із мініальбомом "Stench of Phosphorus".

Над цією музикою працювали музиканти Євген, учасник scrobiculus, і його дівчина Євгенія. Обоє залучають одне одного до своїх проєктів, але водночас розділяють їх. Так Phosfory – сольна формація Євгенії, музикантки з Кропивницького, для якої Євген записав ударні.

"Це просто такий старомодний дез-метал. От у нас в Україні є Heruvim, Dying Grotesque і Mulyfication, прикольні гурти, але в них немає тієї приємної тупізни хаха. Плюс, я побачила, що у нас зараз зʼявився попит на таку музику, і я дуже рада цьому", – розповідає Євгенія Неформату.

Реліз відбувся на нішевому лейблі DEEPSWARMING BLOODMAGIK.

Для самої музики визначальним став вплив гуртів COFFINS, Obituary, Undergang і подібних. А от лірика була натхненна явищами, часто оспівуваними в цьому жанрі:

"Загалом, це просто страшні слова про смерть, хімію і вплив всякого поганого на людей. Визнаю, що в них не дуже багато сенсу", – додає музикантка

Конкретних планів щодо подальших релізів Євгенія наразі не має, однак була б не проти випустити з кимось спліт. Також їй би хотілося представити свою музику наживо.

Phosfory – сольний дез-метал проєкт кропивницької музикантки Євгенії. Наразі в його дискографії дебютний мініальбом, написаний у Борисполі, куди виконавиця переїхала.

Фото обкладинки – надали виконавці