Heruvim представляє анімаційний кліп

Днями дез-метал гурт Heruvim оприлюднив анімаційний кліп на композицію "Battle for Cimmeria" із однойменного мініальбому. Музиканти виношували цей візуальний задум роками.

Учасники гурту планували видати кліп у такій стилістиці на підтримку свого ЕР "Battle for Cimmeria" (2023) одразу ж. Однак реалізація ідеї змусила зачекати на себе. Ілля, ілюстратор відео, самостійно працював над ним близько 10 місяців й почав іще до релізу мініальбому.

"Сама ідея полягала в тому, щоб зробити [кліп] із відсиланнями до мультиків 80-90-х, на яких ми росли, зокрема "Конан: Шукач Пригод" та "Хі-Мен і Володарі Всесвіту". Коли я побачив роботи Іллі, відразу зрозумів, що він людина, яка нам потрібна. Мені дуже сподобалося, як він малює й у нього дуже впізнаваний стиль, що було важливо", – каже Валерій, фронтмен гурту, Неформату.

За словами Валерія, він уже намагався втілити подібне відео для іншого свого проєкту, однак як тоді, так і зараз, відповідного артиста було непросто знайти. Музикант пригадує, що вперше замислив відеокліп іще 7-8 років тому.

 

Урешті-решт, Ілля отримав майже повну творчу свободу, а музиканти лише задали загальний напрямок і додали від себе кілька сцен.

"Ми чітко знали, що це буде за нашою, уже всім знайомою, тематикою – за всесвітом Роберта Говарда, пригоди Кіммерійця Конана. Однак сюжет вигадав повністю Ілля, тому можна сказати, що це його авторська робота".

Опісля здолання цієї сходинки, музиканти готуються видати свій наступний альбом. Наразі той уже на стадії активного запису й очікується в 2025 році.

Heruvim – одеський дез-метал гурт, який створив Валерій Blonde, вокаліст Kingpin, у 2019 році. Для першого релізу всю музику він написав сам і попросив двох друзів допомогти із записом ударних і басу. Попередня дискографія гурту нараховує максісингл та мініальбом "Shadowheart"(2022).

Heruvim у мережі:

https://www.facebook.com/heruvimdeath
https://www.instagram.com/heruvimdeath/

Фото обкладинки – надали виконавці