Альбом The Symbioz "Т​в​і​й с​в​і​т" вперше вийде на дисках

Лейбл Neformat Family представляє перевидання дебютного альбому The Symbioz "Т​в​і​й с​в​і​т". 

The Symbioz — це ужгородська панк-рок команда з 20-річною історією і досить великою дискографією. Як активні учасники української хардкор панк сцени, хлопці неодноразово виступали по всій країні, зокрема на таких знакових фестивалях як одеський Маяк чи житомирський Burn The Scene For Fun, свого часу відкатали тур з угорцями Human Error, самі неодноразово проводили хардкор-івенти в рідному Ужгороді. 

2005 року вийшов їхній перший повноформатний альбом "Твій світ". З музичного погляду, це щирий і наївний мелодійний панк-рок з соціальною та особистісною лірикою. Колись давно музиканти записали кілька примірників релізу на CD-R, надрукували обкладинки до них у фотоательє і роздали ці DIY-ні релізи друзями та знайомим. Однак для решти слухачів альбом існував лише у цифровій версії.

Зараз же, через 18 років після своєї появи, "Твій світ" нарешті доступний усім меломанам на якісних фізносіях. 

Основні треки не відрізняються від оригінальних та вже добре знайомих фанам гурту, серед яких хіти "Я втомився" або ж "Депресія", однак перевидання доповнене унікальним бонус-треком "Світло без меж", що ніде більше не видавався та майже не виконувався наживо. Він доступний покупцям диска та цифрової версії альбому на Бендкемпі. 

"Світло без меж" — це такий собі мікс хардкор панку з рифами в дусі класичного норвезького чорного металу. Він був нетиповим для нашого гурту в той період, незвично металізованим. Тому знайомі старші металісти, коли чули чорнометальний риф звідти, казали "Сатірікон якийсь". І так вже вийшло, що почути його могли хіба якісь близькі люди, з якими ми обмінювались аудіо в той час", — пригадує вокаліст гурту Микола Мага.

Загалом же в дискографії гурту наразі два повноформатні альбоми, кілька сплітів та EP. Зокрема останній з них, мініальбом "Перетинаючи межі", вийшов у 2019 році. Сам гурт наразі можна назвати неактивним, однак і діяльності хлопці офіційно не припиняли, тож якщо складеться нагода і бажання колись повернуться до Симбіозу. Поки ж Микола Мага та Василь Лавер, два постійні та основні учасники гурту, більше зайняті іншим своїм колективом Обрій.

Попереднє замовлення дисків триває до 23 жовтня включно. Разом з ними придбати можна і нові футболки колективу. Для цього пишіть у приватні повідомлення Неформату в Інстаграмі, або ж на пошту contact@neformat.com.ua. Вартість дисків складає 200 гривень, футболок - 500.

Раритетне відео, The Symbioz 2008 року 

The Symbioz у соцмережах:

https://www.facebook.com/The-Symbioz-201142409903535
http://thesymbioz.bandcamp.com
https://www.instagram.com/thesymbioz_punk