COMPLETE! видають сингл, анонсують ЕР

Сьогодні хардкор-панк гурт COMPLETE! випускає перший сингл за кілька років – "Вже час". Той увійде в майбутній мініальбом музикантів.

Трек "Вже час" довго лежав у надрах написаного матеріалу гурту й під іншою назвою, "Right Now". Але вже перед самим записом музиканти відчули, що йому належить звучати українською.

"Це добрий шматок панк-гардкору, який є спінофом нашої ранньої творчості. Коло замкнулося, а, може, це новий виток. Час покаже", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Це перша з чотирьох композицій майбутнього мініальбому музикантів, який називатиметься "Дивний".

 

За словами артистів, протягом тривалого часу в їхній творчості панувало заціпеніння – вони не могли стати до роботи над уже початими композиціями.

"Довго стояв комок. Потім щось таки вирвалося назовні й стало піснями. Але найважче ми й далі будемо відчайдушно ховати від світла", – діляться артисти.

Перш ніж випустити анонсований мініальбом, виконавці обіцяють реліз іще одного синглу вже наприкінці червня.

COMPLETE! – івано-франківський хардкор-панк гурт, який заснували учасники Avalanche Breakdown, Folksy Junky й Fifty/Fifty на початку 2017 року. Дебютний мініальбом гурту під лаконічною назвою "D" вийшов у тому ж році. Загалом у їхній дискографії один альбом, два мініальбоми й низка синглів.

COMPLETE! у мережі:

https://complete.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/complete_band/
https://www.facebook.com/completepunkrock/

Фото обкладинки – надали виконавці