Burned Time Machine видали новий сингл

Учора металкор-гурт Burned Time Machine випустив сингл "Лімб". На ньому музиканти демонструють відступ в експериментальний бік.

За словами учасників гурту, ця композиція має особливе значення для них. Музично, вони зробили її дещо "важчою" від попередніх, та все ж залишилися вірними звичній стилістиці.

"Від цього сингл не став менш ліричним, а сенси, які закладені в текст, набагато глибші при детальному розгляді", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Праця над піснею, традиційно, проходила в домашній студії гурту.

Центральна ідея синглу – відображення порожнечі, притаманної його герою.

"Лімб" це пустий простір, де нічого не відбувається. У пісні ж ліричний герой характеризує свій стан цим словом. Він загублений, розгублений, і не знає як йому вирватись з цієї ментальної та фізичної пастки", – описують виконавці.

Над лірикою треку працював вокаліст гурту Влад.

"Мої вірші дуже черстві та депресивні, мене часто переслідують якісь нав'язливі думки про смерть. Ось-ось станеться щось погане, ти знаходишся в безкінечному очікуванні цієї події. Ця пісня дозволила мені висказатись, випустити пару", – додає він.

Тепер у виконавців на черзі реліз відеокліпу на цей сингл. Окрім того, вони потихеньку працюють над майбутнім альбомом – той матиме назву "ЛІМІНАЛЬНИЙ". І нехай інформації щодо дат поки немає, уже відомо, що цей LP розділить творчість гурту на "до" й "після".

Burned Time Machine – полтавський металкор-гурт. Музиканти послідовно дотримуються DIY-підходу й долають усі етапи підготовки музики самостійно. У їхній дискографії наразі низка синглів і мініальбом.

Burned Time Machine у мережі:

https://www.instagram.com/burnedtimemachine/

Фото обкладинки надали виконавці