Burned Time Machine презентували перший альбом

Минулого тижня металкор-гурт Burned Time Machine випустив дебютний лонплей –"Лімінальний". Музиканти працювали над ним упродовж 2 років.

Учасники проєкту заявили, що альбом "Лімінальний" розділить їхню творчість на "до" і "після" іще до його релізу. Виконавці працювали над його концепцією довше, аніж над самою музикою. Але саме це дозволило їм зрозуміти, куди саме вони хочуть рухатися музично зокрема.

"Важливо розуміти, що етап пошуків ми завершили. Тепер нам кристально зрозуміло, чого саме ми хочемо від звуку, від лірики, від творчості загалом. Ми більше не в суперпозиції, ми знайшли те, що шукали. І ви можете почути це в цих треках," – зазначають виконавці в пресрелізі.

Основним збудником своїх змін учасники гурту називають українську мову, а конкретніше – бажання досягти якісного виконання за її використання.

Хоча музиканти частково включили в цей альбом себе й особисті переміни, спричинені війною, вони наділили роботу й окремою самостійною ідеєю:

"Головний герой потрапляє в Лімб, місце загублених душ. Він не знає, як він сюди потрапив, але здогадується. Блукаючи різними кімнатами, він по деталях збирає всі свої спогади, почуття й переживання. Кохання. Кохання, яке зробило його вразливим, яке зробило його жорстоким, яке зробило його відвертим. Врешті решт, йому вдається відпустити найцінніше та знайти щось натомість. Щось дійсно важливе. Він знаходить спокій. У момент очищення душі, він дає волю емоціям і починає все спочатку. Так цикл життя ліричного героя та цикл альбому замикається".

Раніше ми окремо писали про сингл "Лімб" із цього альбому й про задум поза ним.

Burned Time Machine – полтавський металкор-гурт. Музиканти послідовно дотримуються DIY-підходу й долають усі етапи підготовки музики самостійно. У їхній дискографії наразі низка синглів, мініальбом і дебютниий альбом.

Burned Time Machine у мережі:

https://www.instagram.com/burnedtimemachine/

Фото обкладинки – надали музиканти