Ковельські панки разом записали збірку

Нещодавно низка панк-гуртів із Ковеля, Ася, Нові Пестунчики, Після Сьомої, ВІА Запах з Рота, Мати Твереза, 99 Думок і ANAI Divers, створили збірку під дахом однієї студії. Їхній спільний реліз отримав назву "Punk After 7".

Усі учасники вищезгаданих гуртів були давно знайомі між собою і, попри їхню кількість, без вагань зібралися заради спільної справи. Запис композицій, усі з яких нові, відбувався впродовж квітня-травня 2024. Сама ж ідея докластися до дискографії ковельської сцени подібною ініціативою належить місцевому музикантові Владу Яковлеву.

"У нас в Ковелі давно не було записано чогось у жанрі панк-рок, тому виникла ідея створити подібне й, благо, усі можливості для цього були. Оскільки у нас була студія, яку умовно можна назвати Watermelon, вона об'єднувала багатьох цікавих людей і надавала можливість експериментувати, постійно щось записувати і просто дуркувати", – ділиться Влад із Нефрматом.

Своєю чергою, Влад виконав запис, зведення й компілювання композицій, які виконавці зафіксували "тут і зараз". Утім, не все з записаного в той період увійшло до збірки.