58918012 представляє новий концептуальний альбом

Сьогодні вийшов новий альбом електронного проєкту 58918012 – "From One to Eight". Той постав із ідеї відрегулювати кількість нот для кожної з композицій.

"Деякий час тому я вирішив створити трек лише з однієї ноти, наприклад, лише з використанням до. Я зробив це і забув про нього. Через деякий час я знайшов цей трек і вирішив створити цілий альбом за схожою концепцією", – каже Юрій Попов, засновник проєкту, Неформату.

У результаті, кожен із треків обмежений своєю кількістю нот: перший складається з однієї ноти, другий – із двох, третій – із трьох і так далі. Це ж відображено в їхніх назвах. Оскільки нот усього сім, то восьма композиція, присутня на альбомі, написана за іншим принципом:

"Вона будується на обертонах і гармонічних рядах, точніше, на 8 синусоїдальних хвилях, змішаних в різному порядку", – деталізує Юрій.

Мастеринг альбому відбувся на студії Frost Magnetic, що в Івано-Франківську.

Сам виконавець був здивований тим, наскільки захопливим видався цей процес.

"Насправді, я більше працював із тембрами, ніж із гармоніями чи мелодіями. Це був дивовижний досвід і водночас виклик для мене".

Альбом вийшов на українському Syntes Records.

58918012 – електронний проєкт музиканта Юрія Попова, який також грає на гітарі у постметал / прогресів метал гурті NUG та пише lo-fi hip-hop музику й біти в проєкті noteaf. У цій сольній формації виконавець досліджує власні відчуття та емоційні стани й видає на основі них музику з 2020 року.

58918012 у мережі:

https://www.instagram.com/erringmind/

Фото обкладинки – надав виконавець