W:O:A Metal Battle Ukraine оголосили всіх учасників та спецгостя

Нещодавно стали відомі всі учасники українського національного відбору W:O:A Metal Battle, а також премія оголосила спеціального гостя – ним став хард-рок гурт EYE TEA.

Нагадаємо, що гурт EYE TEA переміг на W:O:A Metal Battle Ukraine у березні 2020 року, але, через пандемію, виступив на міжнародному Waсken Open Air лише в 2022 році.

Учасниками цьогорічного відбору стануть такі гурти: Midgard (Viking/Folk Metal), Alt.End (Alternative Metal), Scarleth (Symphonic/Power Metal), STOPMENOW (Alternative Rock/Metal), 0%Mercury (Chaotic Hardcore / Mathcore) та W. Angel's Conquest (Power Metal).

Змагання важких колективів відбудеться 22 квітня в київському Volume Club. Під їхніх час виступів також проводитиметься збір коштів на потреби ЗСУ.

Традиційно, переможці W:O:A Metal Battle Ukraine представлятимуть Україну на масштабному міжнародному фестивалі Wacken Open Air.

Wacken Open Air – фестиваль, що проводиться з 1990 року в німецькому селищі Вакен. Тематичне змагання Wacken Metal Battle було започатковане в 2003 році й з тих пір об'єднує метал- сцену всього світу. До конкурсу приєдналися понад 40 країн, щоб вибрати один найкращий гурт, який представлятиме їхню сцену на міжнародному фінальному турі Wacken Open Air. 

W:O:A Metal Battle у соцмережах:

https://www.facebook.com/metalbattleukraine
https://www.facebook.com/MetalBattle.official

Фото обкладинки – надали організатори