Lostlojic посилає потужний меседж новим альбомом

Минулого тижня електронний виконавець Lostlojik видав свій новий альбом "Herograve". Робота вийшла на столичному лейблі mystictrax.

До цього альбому увійшли найкращі напрацювання артиста за рік. Як і раніше, над усіма процесами підготовки музики Володимир aka Lostlojik працював самостійно. Цей альбом примітний тим, що в ньому використані елементи розмов різних українських діячів.

"Я використовую голоси і звуки з різних фільмів, інтерв'ю, будь із чого, просто як цікаві елементи, що оживляють композицію. Тому спершу я пишу трек, потім, там, де я собі намітив, вставляю ці звуки і фрази. Часто я їх шукаю саме під час створення композиції, іноді спершу десь чую, мені подобається як воно звучить, тоді я їх нарізаю на семпли", – розповів Володимир Неформату.

Загалом, за словами артиста, на роботу над основою треку він в середньому витрачає кілька годин, після чого він кількаразово переслуховує та випробовує його звук наживо.

Сильною мотивацією для створення цього альбому для виконавця послугували відчуття важливості моменту "зараз" та власна відповідальність за свою творчість.

"Загалом мене не покидають два почуття одночасно: одне – це мотивація робити щось класне зараз, бо іншого кращого моменту для цього може не бути, а друге, що я, як митець, відповідальний за культуру зараз, за культуру наступних поколінь, що культура саме з усіх нас і складається. І тут, як і з донатами, кожна копійка та кожен мій маленький крок до створення чогось прекрасного, українського, має велике значення. Я хочу збагатити українську електронну музику великою кількістю якісного контенту, з правильними наративами, контекстом, посиланнями на все наше, щоб спонукати людей дізнаватися про коріння, надихатися тим і йти створювати щось своє. Я думаю, так я посилаю потужний меседж у майбутнє, в якому українська культура буде безкінечно розвиватися і буде, як і була, основою та взірцем для всього людства".

На Bandcamp-сторінці альбому можна знайти детальну інформацію про використані записи та деякі факти із життя обраних персоналій.

Lostlojic – київський виконавець електронної музики, переважно techno та idm, чиї роботи багаторазово виходили на закордонних лейблах, а також на українському mystictrax, діяльністю якого артист особисто займається.

Lostlojic в мережі:

https://www.instagram.com/lostlojic/
https://www.facebook.com/lostlojic

Фото обкладинки – Facebook виконавця