Перетворення на роботів: Аппекс презентував трек із майбутнього альбому

Рівненський виконавець Аппекс презентував "Люмінісцент" – перший трек із майбутнього альбому "СНТТК", вихід якого запланований на 16 липня.

Ідейно виконавець пов'язує "СНТТК" з темою здобутків технологій і цифровізованої реальності.

"Цей альбом буде дуже брейковим, матиме швидкі біти та збивочки. Я також додав трохи хаусного звучання, тріп-хопу. Реп у цій роботі виступає одним з інструментів і способів подачі інформації, доповнює стилістичний брейк-хоп", – стверджує у пресрелізі Віталій Руппельт, автор проєкту Аппекс.

Також до "Люмінісценту" Аппекс додає візуальний супровід – кліп із шумом і кислотною палітрою.

Реліз також доступний на SpotifyYouTube Music

"Люмінісцент" – це про довгі коридори, квадратні голови, систематичні рухи. Стробоскопічний ефект видаляє проміжні кадри, перетворюючи нас на роботів", – додає Аппекс.

Варто нагадати, що вихід альбому під назвою "Синтетика" виконавець анонсував ще минулого року, однак реліз можна було послухати виключно, придбавши флешку з ним. 

Аппекс – рівненський реп-виконавець, знаний також своєю участю в знаковому хіп-хоп гурті Ціна Ритму, тату-майстер і художник. Зараз музикант також бере участь в проєкті Все до чаю. Водночас уже не перший рік Аппекс створює власний образ сольного артиста й у своїх піснях звертається до нагальних проблем суспільства.

Аппекс у мережі:

https://t.me/ap2eks

Фото надані виконавцем