Dnipropop видає альбом полеглого воїна

Сьогодні посмертно виходить альбом Міши Бікетова, електронного виконавця, волонтера й аеророзвідника Module Squad, який загинув у бою.

Альбом музиканта оприлюднений під іменем DrumMishanya й під назвою "Пам’ятка". Артист переважно працював над ним під час військової служби "в бліндажах та імпровізованій міністудії на ППД".

"Унікальність цього альбому не вичерпується воєнним контекстом. У цих сирих нечесаних нарисах лунає голос покоління. Їхня щирість. Їхня iронія. Їхня вічна молодість", – описують музику куратори Dnipropop.

За їхніми словами, Міша хотів видати свою музику на Dnipropop і не відмовився від цього навіть попри військові обов’язки, до яких добровільно став у перші дні повномасштабного вторгнення Росії. Невдовзі після його загибелі, команда Dnipropop почала збирати музичні нариси й готові композиції Міши задля укладення цього релізу.

Хоча цей альбом виходить посмертно, представники Dnipropop добре пам’ятають артистичне сприймання виконавця й мали на що спиратися під час оформлення музики.

"Міша Бікетов належав до покоління невтомних, веселих, щирих волонтерів і волонтерок. Він виділявся окремим баченням і неабияким хистом. І, зрештою, вдався до самостійних експериментів із вивчення і застосування електронних музичних інструментів".

Міша загинув 18 березня 2024 року під час виконання бойового завдання. Команда Dnipropop і редакція Неформату висловлюють співчуття й вдячність його близьким.

Dnipropop – дніпровський лейбл електронної та експериментальної музики, який заснували учасники дніпровської митцівні Module у 2020 році.

Dnipropop у мережі:

https://www.facebook.com/dnipropop
https://www.instagram.com/dnipropop/
https://soundcloud.com/dnipropop

Фото обкладинки – Dnipropop