Hollow Sun видали свій ранній ЕР

Наприкінці листопада нішевий лейбл Robustfellow Prods. оприлюднив дебютний ЕР стоунер-колективу Hollow Sun – "Desert Ramble". Той був створений майже десять років тому.

Записаний, зведений і анонсований іще в 2014 році, цей мініальбом вийшов у межах спецпроєкту ‘Robustfellow Dig’. Його задум полягає в публікації саме "витриманих діамантів" – давніх музичних робіт, які не виходили раніше.

До цього, єдиним релізом музикантів був демозапис композиції "Burned by the Sun", що теж побачив світ у 2014 році.

 

Учасники проєкту Hollow Sun, що так і не зрушив зі своєї початкової точки, наразі відомі за участю в гуртах Temple of the Universe, Ritual Service, Generic Doom Band Name і кількох інших.

Іще тоді, мініальбом був задуманий як інтроспективна подорож ліричного героя спекотною пустелею.

"Пустеля символізує матеріальний світ, у якому ми живемо. Він такий порожній у плані духовних цінностей сучасної людини, але в ньому все ж легко заблукати. Подорожувальник потрапляє в тріп, під час якого він, ламаючи перепони, переосмислює всі свої страхи і вади", – кажуть музиканти в пресрелізі.

За їхніми словами, коли вони започаткували цей проєкт, одеська стоунер-сцена лише формувалася. Отож, мініальбом виходить у час, коли та має вже зовсім інший вигляд, а Hollow Sun можна вважати її піонерами.

Склад гурту:

  • Олександр Вічес - вокал
  • Олександр Прус - гітара
  • Дмитро Дробязко - гітара
  • Дмитро Боник - бас
  • Богдан Барабан - ударні

Robustfellow Prods. у мережі:

https://fb.com/RobustfellowProds
https://www.instagram.com/robustfellow_prods

Фото обкладинки – надали виконавці