Quiet Advice записав новий сингл під впливом IDM

Полтавський post-hardcore гурт презентував сингл та відео "Time Won't Wait".

 

Над композицією засновник проєкту Олександр Нос працював з весни цього року. Запис, зведення та мастеринг робили на місцевій студії Quiet Sessions Studio. Композиція демонструє новий шлях розвитку проєкту — від "ломанини" в рифах до більш звичної квадратної структури.

"Я награвав ці рифи та приспів досить довгий час, щоб заспокоїтися й відвести думки від усього, що відбувалося навколо. З часом загравання з синтами й захоплення IDM (Telefon Tel Aviv, Boards Of Canada, Christian Löffler) музикою перебралося вже в основну творчість",  — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олександр Нос.

Концепція тексту побудована навколо теми апатії та розуміння, що все залежить від нас самих.

Над створенням відео до треку Саша працював самостійно.

"На відео вечірньо-нічна дорога не просто так відзнята. Так, як під час карантину майже все було зачинено, то однією з доступних розрад в мене була безцільна вечірня поїздка трасами, щоб хоч трохи розбавити буденність.

Хотіли передати заліпатєльний настрій, і вкинути глядача в стан "розфокусованого" погляду на дорогу, поки їдеш вночі. Саме в цей момент є тільки я, авто й дорога, і голова лишається чистою без жодних зайвих думок", — коментує музикант.

Проєкт накопичує матеріалу для нового ЕР, реліз котрого заплановано на весну 2022 року.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний мініальбом гурту "We Are The Sum Of Everything We Are Faced With" (2020). Також, за посиланням, ви можете ознайомитися з рецензією на цей реліз.

Quiet Advice — полтавський постхардкор гурт, заснований у 2017 році. Дискографія нараховує три сингли, один мініальбом та декілька відео.

Quiet Advice у мережі:

https://www.facebook.com/quietadvice
https://www.instagram.com/quietadvice
https://quietadvice.bandcamp.com
https://soundcloud.com/quiet-advice
https://linktr.ee/quiet.advice

Матеріал для обкладинки наданий учасником гурту