Hellknights випустили зимовий повноформатник

Не так давно крастери Hellknights випустили свій анонсований альбом "Втрачений Світ", вихід якого кількаразово відкладали.

Повноформатник вийшов на Surrogate Rec. в цифровому та касетному форматах.

Музику для цього альбому Hellknights записали ще взимку, але не могли його випустити, оскільки до цього гурт мав чотирьохмісячну перерву.

"Поштовхом для повернення роботи над альбомом став анонс благодійної збірки "МАПАНеформату, куди увійшов трек "Носитель хаосу". Вокал для нього було записано в той же вечір. День у день, коли з'являвся вільний час, було вирішено дописати реліз до кінця", – розповіли музиканти в описі альбому.

Тематично альбом мав у своїй основі загальне осмислення наслідків війн, але 24 лютого набув нового, ближчого до музикантів, значення:

"Мир між нами та росіянами втрачено на безліч поколінь вперед і закрито залізними шторами".

Музично ж, як виконавці розповіли Неформату, вони хотіли досягти так званого "шведського саунду" й для цього використовували аналог гітарної педалі HM-2.

Обкладинку для альбому намалював учасник гурту LuckyBastard, який також відповідав за зведення всього альбому. За його ж словами, в малюнок він вклав відсилання до альбомних композицій.

Hellknights – полтавський ді-біт/краст-панк/хардкор гурт, що був створений у 2020 році. Дискографія нараховує демо, мініальбом та повноформатник "Втрачений Світ"(2022). Гурт співпрацює із лейблом Surrogate Rec.

Hellknights в мережі:

https://www.instagram.com/hellknights_hc/
https://www.facebook.com/HELLKNIGHTSofficial

Фото обкладинки – Facebook виконавців