Timewaster випустили другий повноформатний альбом

Чернігівський melodic punk rock гурт презентував новий альбом "Life’s Feed".

Проміжок між великими релізами, а останні сингли гурт випускав ще у 2020-му,  спричинений зміною складу та роботою учасників за кордоном. До активної студійної фази гурт перейшов у 2020 році, випустивши сингли "Refind", "Need a Voice" та "Story of Myself". Хоча перші напрацювання музиканти зробили ще у 2016 році. Запис відбувався на місцевій студії Higain Records під керівництвом звукорежисера Андрія Мойсеєнка, басиста Gasoline Guns.

"Весь альбом — це одне ціле. Усі 10 треків — про якісь історії чи події, пережиті мною, або про те, що могло б статися в певному періоді мого життя", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Андрій Муравейник.

Над обкладинкою Андрій працював самостійно.

"Тут усе просто. Назва альбому — "Life’s Feed". Feed (стрічка новин) — дуже популярне слово у наш час. У всіх соцмережах кожен день усі щось постять у свої "стрічки новин". Ми вирішили зібрати нашу "життєву стрічку новин" у коробки, завантажити ці коробки в авто, підписати та відвезти до своїх слухачів особисті думки та переживання", — коментує музикант.

Альбом вже доступний на стримінгових сервісах. Також ви можете почути гурт наживо у Чернігові на місцевому панк-фесті, що відбудеться 27 червня. 

Timewaster — чернігівський мелодичний панк-рок гурт, заснований у 2012 році. З 2007 існували під назвою Space Banana Bastards, випустили кілька демо та один LP. Після ребрендингу дискографія гурту нараховує два повноформатні релізи та декілька синглів. На початку творчості учасники були під впливом Blink-182, а потім при зміні звучання додали інші гурти на кшталт Bad Religion, No Use For A Name, Rise Against, Pennywise, Millencolin, Ignite, Strung Out, The Swellers, Mute тощо.

Timewaster у мережі:

https://www.instagram.com/timewaster_band/
https://timewasterband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/timewaster.band/
https://www.youtube.com/user/Timewasterband
https://open.spotify.com/artist/1z36ui4dAgCgQr8JXJMiGn?si=v4r-hxbiSJySez...

Фото обкладинки надано учасниками гурту