The Tea Ship повернулися із новим синглом

Чернігівський surf rock гурт презентував новий сингл "Містична".

 

Перші напрацювання музиканти зробили ще у 2014 році, на той час пісня мала ґоррор-сьорф звучання та планувалася з партією органу. Запис, в основному, робили на домашній студії. Над усіма процесами працював ударник гурту Сергій Дворник.

"Оскільки ця пісня була вже записана в якості сьорф версії без слів в альбомі "Surface", ми вирішили, що ще не вичерпаний потенціал та ідей навколо неї, отже, треба записати її зі словами й більш потужно. Спочатку були ідеї записати гітарні партії перевантаженим басом, потім змінити основну мелодію і зробити її "жирнішою", але в результаті дійшли до чогось ще інакшого, що й можна почути на записі", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Владислав Єременко.

Концептуально трек побудований навколо теми розмови із втомою.

"Щодо основного сенсу пісні, то в мене перед очима з’являється картинка, у якій я розмовляю з "втомою" в різних людських проявах, і в процесі цього діалогу визначаються очевидні проблеми, які до цього були непомітними", — додає музикант.

Наразі музиканти накопичують новий матеріал та планують випустити відеоконтент на цей сингл.

Нагадуємо, останній реліз гурту LP "Алгоритми" вийшов взимку 2020 року, ознайомитися із рецензією на нього ви можете за посиланням. Також на сайті є рецензії на попередні релізи команди:

The Tea Ship — чернігівський сьорф/гараж-панк гурт, створений у 2012 році. Дискографія нараховує два мініальбоми, LP, сингли, демки та лайви.

The Tea Ship у мережі:

http://theteaship.com/
https://soundcloud.com/theteaship
https://theteaship.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/theteaship/
https://www.instagram.com/teashipband/

Фото надане гуртом