Gasoline Guns оспівали постапокаліптичний світ на другому LP

Чернігівський heavy metal гурт презентував другий повноформатний альбом "Motor Cult" за сприяння лейблів Mythrone Promotion та Defense Records.

Робота над релізом тривала упродовж 2020 року на місцевій студії Hi Gain Records, хоча накопичення матеріалу почалося декілька років тому. Зведення та мастеринг робив басист гурту Андрій Хайгейн.

Концепція альбому побудована навколо теми постапокаліптичного світу:

  • "Bourbon Burns" — це пісня про примхи долі, про те, як один її незначний поворот може все кардинально змінити. І про те, як по волі випадку, через блискавку, у 2019 році в Кентукі згоріло 9 мільйонів літрів бурбону Jim Beam.
  • "Under Wicked Sky" — присвячена постапокаліптичній фантастиці, вона створена за мотивами фільму "Шалений Макс: Дорога гніву". Пісня про шалену гонитву крізь пустку, під зловісним небом, до примарної мети.
  • "Hell Thunder" — пісня про пекельний рок-н-рол, музику з потойбіччя, яка підіймається з підземного світу й запалює небеса, та музикантів-примар, які її грають.
  • "Gasoline and Guns" — це триб’ют вибуховому світу Шаленого Макса, легенда про високооктановий світ шалених моторів, вибухів та пустель. У тексті є деякі конкретні посилання до цієї франшизи про Макса: авто, зброя та інше.
  • "El Pistolero" — за лірикою це таке собі “dark country”, пісня про стрільця-примару, блідого Вершника без імені, якого краще не зустрічати. Його тіло в землі, але темна душа його блукає світом, не знаючи спокою.
  • "This Road Is a Snake" — а ось ця пісня написана під впливом атмосфери "південної готики" першого сезону серіалу “True Detective”. Дорога-змія огортає й ковтає людину, яка їде нею, привиди минулого підіймаються з піску, ця подорож стає вічною. Цей трек взагалі вийшов досить нетиповим для нас, у музикальному плані він ближче до southern metal.
  • "Nothing to Prove" — тут усе просто: нема чого доводити, нема чого втрачати, дух залізного рок-н-ролу!
  • "Wheels of Rust" — ще один трек про світ постапокаліпсису. Цього разу це про диявольську машину, сталеву колісницю Люті, що мчить крізь пил та руїни міст. Нестримний звір, вкритий пилом та іржею.
  • "And That's Why We Drink"  — цей світ — шалена річ, стільки чортівні навкруги. Тож наливайте, вип’ємо, щоб забути та запам’ятати. А коли труба просурмить кінець цього світу, Диявол простягне нам келих вина",- розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Дмитро "Talladega".

Обкладинка релізу це картинка "Hell Train" британського художника Яна Гая.

"Я познайомився з його творчістю в соцмережах, помітив, що його роботи дуже підходять до нашої музики. А Яну сподобалася наша музика. Тож він люб’язно надав нам свою роботу для обкладинки.

У цій картині закодовано майже всі пісні нашого альбому: тут є й авто зі світу Шаленого Максу, що мчить Дорогою Гніву, і сталевий монстр, який їде залізницею, що лежить на купі черепів, а в небі — Примарний Вершник на вогняному коні, з батогом-блискавокою. Ті, хто в темі такої музики, відзначають, що обкладинка дуже вдала", — додає музикант.

Наразі гурт працює над накопиченням нового матеріалу.

Нагадуємо, раніше ми писали про відео "Under Wicked Sky".

Gasoline Guns — чернігівський хеві-метал гурт, сформований у 2013 році. На їхньому рахунку два повноформатні альбоми та кілька синглів. Тематика пісень охоплює рок-н-рол, вибухи, випивку, чортівщину, ревіння моторів, жахи та постапокаліпсис.

Gasoline Guns у мережі:

https://www.facebook.com/gasguns/
https://gasolineguns.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCj1YaSjz5lXTffcM51nRwuQ
https://www.instagram.com/gasoline_guns/

Фото обкладинки - Сергій Тонканов