Проєкт учасників Septa Firefly Waterfalls презентував однойменний ЕР

Одеський інструментальний post rock/post-metal проєкт зарелізив мініальбом "Firefly Waterfalls".

Робота над релізом тривала майже рік на домашній студії співзасновника проєкту Олександра Костюченка. Ударні допомагав накопичувати Андрій Здаров. Зведення та мастеринг робив Роман Бондар.

"Цей реліз, в основному, про любов до построку й постметалу. При створенні я думав про те, за що я люблю цей жанр — кожен трек, як подорож на плоту гірською річкою, де є, як гарні до сліз ділянки з гладкою прозорою водою, горами та лісами, від яких тривожно в грудях, так і ділянки з бурхливими потоками води, які прагнуть розбити твій пліт об каміння.

Були, звичайно, і речі, які просто відбувалися в житті та викликали в мене емоції. Наприклад — друга половина "There Was a Hole Here. It's Gone Now". Я написав її, коли у мого дуже близького друга померла мати від раку. За рік до цього від раку у нього помер батько, ця несправедливість просто рвала мене на частини.

Ще я пам’ятаю, як довго думав над якимись цікавими назвами для пісень, але в підсумку вирішив, що якщо вже цей альбом про любов до постметалу і якісь наші з Дмитром Ульяновим особисті емоції та переживання, то й назви будуть про те, що ми любимо. Тому назви - це цитати з кращих відеоігор усіх часів", — розповів у коментарі нашому виданню співзасновник проєкту Олександр Костюченко.

Обкладинка — це фото натуралістичного фотографа Radim Schreiber.

У найближчому майбутньому має вийти відео на один із треків та гітарні playthrough.

Firefly Waterfalls — одеський построк/постметал гурт створений у 2020 році учасниками Septa Олександром Костюченком та Дмитром Ульяновим. Дискографія нараховує один мініальбом. Серед музичних орієнтирів гурт вказує: Cult of luna, Cloudkicker, Terraformer, Red Sparowes, If these trees could talk, Russian Circles, We lost the sea, Mogwai та sleepmakeswaves.

Firefly Waterfalls у мережі:

https://fireflywaterfalls.bandcamp.com/album/firefly-waterfalls