Ritual Service видали свій перший альбом

Днями стоунер-дум-гурт Ritual Service оприлюднив перший лонплей у своїй дискографії – "Acid Cult". Той увібрав усі стани виконавців за час існування колективу.

Цей альбом був задуманий іще в 2019 році, що музиканти вважають стартом роботи над ним. До LP ввійшла як дуже рання їхня композиція "Deadweed", так і "Wastelands of the Mind", написана під час перебігу повномаштабного вторгнення. Отож альбом репрезентує творчість музикантів загалом, а не лише за якийсь обмежений період часу.

"Альбом має відобразити всі наші стани за час існування банди", – кажуть музиканти Неформату.

Запис і зведення музики учасники гурту робили самостійно в одеському More Music Club. Щоправда, вони тривалий час відкладали ці процеси, оскільки їхнім пріоритетом залишалися живі виступи.

Слухайте альбом на стримінгах: SpotifyApple Music

За словами виконавців, їхній підхід до створення музики загалом не змінився, одначе сама вона набула психоделічніших рис. Окрім того, на цьому альбомі музиканти залучили синти й клавіші, що також було давньою ідеєю.

Натхненням на цю музику послугували друзі й спогади музикантів із музичного фестивалю Electric Meadow, який щорік проводився на Львівщині до повномасштабної війни. Загальна ж ідея альбому вкладається в словосполучення "ритуальний електрошаманізм".

Музиканти планують зіграти альбом наживо вже цієї весни.

"Представляти альбом ми будемо в березні, в стінах рідного More Music Club: тут ми народились, тут ми відіграли більше сотні ритуалів, тут ми записали і зводили наш альбом. Звісно, ще плануємо відвідати кожне місто, де є люди, які розділяють із нами цей свідомий стрибок у безодню. Тур ми анонсуєм згодом."

До цього, нагадаємо, Ritual Service видали спліт разом із тернопільськими колегами Dreadnought in the Pond.

Ritual Service – stoner doom гурт із Одеси, який розпочав діяльність у 2017 році. Серед команд, які вплинули на їхню творчість, музиканти називають Black Sabbath, Electric Wizard, Sleep, Acid King, Dopethrone, Toner Low, Cathedral, Dekonstruktor, Bomg. Гурт брав участь у фестивалі Electric Meadow у 2018 році й мав численні виступи протягом років існування.

Ritual Service у мережі:

https://www.instagram.com/ritualservice420/

Фото обкладинки – Олег Диган