Inner Suffering записав ЕР під впливом творчості Ulcerate

Український blackgaze/post-black metal проєкт випустив мініальбом "Defeat" у стилістиці атмосферного дез-металу.

Традиційно усі процеси - накопичення, запис, зведення та мастеринг - засновник проєкту SadVoice виконав самостійно на домашній студії.

"Абсолютно дикі мелодії на межі дисонансу, гнітюча атмосфера та міць, це поєднання мені завжди подобалося. У Ulcerate атмосфера безвиході, яка душить. Неминучість прийдешньої загибелі в аудіоформі. Я не знаю, як їх по-людськи описати, щоб було зрозуміло, і без використання подібних пафосних слів, їх просто треба послухати.

Я розумію, що сприйняття в кожного різне. Впевнений, не всі погодяться з тим, що Ulcerate звучать депресивно, адже там стільки дезової брутальності, але особисто я чую ще й тугу, яка пронизує всю їхню музику, починаючи з альбому "The Destroyers Of All". І чим далі, тим більше мелодійно й сумно вони звучать. Це чудово.

З огляду на те, що джерелом натхнення є ультратехнічні мужики, логічно, що я намагався вловити саме ту саму тугу, яка потужно звучить, підтримуючи крихкий баланс між мелодією й дисонансом, у межах своїх можливостей", — розповів у коментарі нашому виданню SadVoice.

За словами автора концепція лірики має характер зневіри.

"Є абстрактні метафори "безвиході". Усе звучить не як "я лізу в петлю та вбив себе, тому що депресія" й те добре, але все одно примітивно. Не моє це, але іноді хочеться покричати", — додає музикант.

Обкладинку музикант також робив самостійно, на ній зображене щось, що збиває з пантелику.

Матеріалу для майбутніх релізів автор, поки що, не має, лише думки про майбутній розвиток проєкту: як продовження магії Ulcerate, або повернення до постблекових мелодій.

Нагадуємо, раніше ми писали про повноформатний альбом проєкту "Summer Ends". Між цим та альбомом "Defeat" автор випустив ще чотири релізи.

Також на сайті є велике інтерв’ю з SadVoice та рецензія на альбом "Slow Dance on the Ashes of Failure" (2018).

Inner Suffering — український one man депрессів блек-метал проєкт, створений музикантом SadVoice (Ancient Hostility, Absence of Joy, Apathetic Grief, Shadowed Silhouette, The Dark Portal, ex-Cycle of Self) у 2014 році. Дискографія нараховує дуже багато релізів, тільки за 2020 рік музикант випустив шість мініальбомів та три LP.

Inner Suffering у мережі:

https://innersuffering.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Inner-Suffering-164436420866143/
https://www.youtube.com/channel/UC1pZvssTvaUG3gakYJ-LJ7g