Mulyfication видали мініальбом "горовщини"

Не так давно дез-метал гурт Mulyfication видав свіжий мініальбом під назвою "Marshwalker". Деякі ідеї для нього чекали свого часу роками.

Гітарист та вокаліст гурту Єгор почав збирати матеріал для цього релізу ще у 2018 році, а до безпосереднього написання композицій музиканти прийшли вже взимку цього року.

"Ми пишемо болотяний дез-метал, "горовщину". Нам подобаються фільми жахів, сай-фай книжки, комікси... Просто захотілось якось виділитись з нескінченної кількості брутальних банд, що співають про вбивства і тому подібне. Банально метафорично вбивати людей – невесело, саме тому ми і співаємо про відьомство та сили природи", – ділиться Єгор із Неформатом.

Єгор написав майже увесь ЕР, окрім партій ударних, самостійно. Барабани для гурту написав Богдан з хмельницького проєкту Necropsy Defecation.

Обкладинку для цього релізу намалював чернігівський приятель музикантів – Андрій.

"Ми з ним співпрацюємо вже кілька років, тож я просто знав до кого звернутись. Написав йому щось типу: "треба щоб там пліснява, хробаки, якась велика така страшила і типу з неї там ще одна мертвятина лізе, прям зсередини".

Вже 25 вересня Mulyfication зіграють в Теплому Ламповому разом з колегами по різних музичних проявах смерті та жахів, і це шанс почути їхні нові композиції наживо.

Mulyfication – київський дез-метал/горграйнд гурт, який заснував музикант Єгор із permanent synthetic разом із подругою з цього ж проєкту у 2021 році. Пізніше до музикантів доєдналися басист Андрій та ударник Марк (Holy Sinners) – тепер вони пишуть музику всі разом.

Учасники:

  • Єгор – гітара/вокал
  • Софія – гітара/вокал
  • Андрій – бас
  • Марк – барабани

Mulyfication в мережі:

https://www.instagram.com/mulyfication.ua/

Фото обкладинки – Instagram