Blood Expectoration готують другий повноформатник

Рівненський death metal гурт розповів про це та деякі інші новини в інтерв’ю нашому виданню.

Ось дещо про що розповів гітарист/вокаліст гурту Роман Дехтяр нашому виданню:

Новий альбом вже на стадії запису:

"Уже готові практично всі речі, розпочато запис барабанів, працюємо над деталями та їх вдосконаленням. Маємо також уже й художнє оформлення. По стилістиці це середньотемповий, місцями повільний дез метал у старих традиціях, з істотним впливом європейських тенденцій зразка 90-х".

Сцена Рівного:

"На жаль, станом на сьогодні саме метал-сцена Рівного практично мертва, особливо якщо порівнювати з тим, якою вона була. Не те, що гуртів немає зовсім, просто з екстремальним металом вони мало асоціюються".

Концертна активність:

"Великою мірою процес роботи всередині гурту практично не припинявся, чимало часу ми до цього йшли, підбирався склад, активно проводилися репетиції та створювалися нові речі. У такому хиткому стані не хотілось робити якихось анонсів, ділитися тими чи іншими рутинними справами та незначними новинами, мета була набрати форму й тільки тоді з впевненістю знову бути в загальному потоці".

Ознайомитися із повним інтерв’ю ви можете за посиланням. 

Blood Expectoration — рівненський дез-метал гурт, створений у 2006 році. Дискографія нараховує два сингли та один повноформатний альбом "Disfigured Vision" (2012). Наразі гурт активно працює над записом матеріалу для другого LP.

Blood Expectoration у мережі:

https://www.facebook.com/BloodExpectoration
https://www.youtube.com/channel/UCHLyCGFLUG09JxRjgCEja4w
https://www.instagram.com/bloodexpectoration/

Фото Дмитра Головченка