Ветерани українського смерть-металу Soulrest повертаються із новим релізом

Ужгородські ветерани дез-металу через два дні, 4 квітня, презентують новий однотрековий альбом "Angst, Ghouls and Superstitions".

 

Реліз створювався упродовж трьох років і триває майже 30 хвилин. За словами музикантів, від попередньої творчості він відрізняється тим, що став менш агресивним, але здобув у насиченості та багатогранності з елементами дарк та блек-металу.

"Погляд на власні страхи, фантазії, приховані бажання, нереалізовані через тиск соціуму. Заклик не боятись своїх внутрішніх демонів, говорити з ними, і таким чином змогти змусити їх замовкнути при потребі. Кожен із нас, попри розум, статус, імідж, і т.д., переживає ірраціональні моменти: хтось боїться спати в темноті, когось нудить на похоронах, хтось втрачає свідомість від виду крові, комусь неприємний запах старих людей. Кожна душа — таємниця, а таємниці притягують", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

У фізичному накладі альбом вийде невеликим тиражем силами музикантів.

За посиланням ви можете ознайомитись із рецензією на останній повноформатний альбом гурту "In Spite" (2017).

Також на сайті є багато матеріалу про гурт:

Soulrest — це гурт з Ужгорода, який виник усередині 90-х років, але існує й донині, хоча склад його часто змінювався. Стиль музики — progressive death metal. Soulrest бере свій початок із колись існуючих ужгородських гуртів Pentagram і Deathorder. На середину 1996 року було підготовлено перше демо, а в жовтні 1996 року був зроблений перший запис, що складався з трьох композицій.У квітні 1997 року були дописані ще п’ять композицій і самостійно виданий перший альбом Soulrest "Pathological Processes", з яким Soulrest об’їздили все Закарпаття та Словаччину. Після того гурт випускав ще кілька альбомів, лайв та спліт із гуртом Обрій. Актуальний склад:

  • Іван "Яся" Переш — гітара/бас
  • Дмитро Лошак — клавішні
  • Віктор "Non" — вокал

Soulrest у мережі :

https://soulrest.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Soulrestofficial/