Depressive Illusions Records випустили дебютний альбом гурту Домовина

Житомирський black metal гурт презентував дебютний однойменний альбом за сприяння лейбла Depressive Illusions Records.

Альбом створювався упродовж 2018–2020 року. Рік музиканти накопичували матеріал і ще рік записували. Запис був зроблений під керівництвом Wolfheart, учасника Afsked, Devilish Art та Unholy Triumphant.

Концепція альбому — смерть та ставлення до неї.

"Концепція альбому ґрунтується на темі смерті, різних її зображеннях та різного ставлення до неї. Думки, виражені в альбомі, накопичилися за декілька останніх років та отримали фінальну форму вже під час запису", — розповів у коментарі нашому виданню засновник гурту Zhnets.

Над обкладинкою Zhnets працював самостійно.

"Щодо лого цікавий факт — літери, з яких складається назва, були намальовані моєю дівчиною. учасницею гурту Morozna, вручну, після чого були сфотографовані та оброблені мною в графічному редакторі. Обкладинка, як і сам альбом також зображає різні форми смерті", — додає лідер гурту.

У найближчому майбутньому гурт планує записати сингл, зняти на нього відео та почати роботу над другим повноформатним альбомом.

Домовина — житомирський raw блек-метал гурт, створений наприкінці 2018 року. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, виданий за сприяння українського лейбла Depressive Illusions Records. Актуальний склад:

  • Zhnets — бас/гітара/клавішні/харш-вокал
  • Morozna — гітара/клін-вокал
  • Lord Nurgle (Hellfound) — вокал

Домовина в мережі:

https://www.facebook.com/Domovyna/
https://domovyna.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCSl18Ojh1IW-_R-qFcxxRfw