Erai діляться новим синглом та відео

Нещодавно метал-гурт Erai видав сингл "Звір", початок якому поклали рядки Василя Стуса. Композиція вийшла у супроводі анімаційного кліпу.

Демозапис цієї композиції був готовий майже повністю ще рік тому, але музикантам не вдавалося дійти згоди щодо остаточного її вигляду. Крім того, вона не мала підходящої лірики.

"Все почалося з того, що ми нарешті зібралися десь посеред травня з бажанням виказати все, що наболіло за тоді ще 3 місяці вторгнення. Слова почали зʼявлятись від цитати Василя Стуса "терпи, терпи – терпець тебе шліфує", яку промовляв для заспокоєння один з учасників нашого гурту в найважчі моменти", – розповідають виконавці в пресрелізі.

Пізніше до лірики додалися тодішні почуття музикантів – презирство та ненависть до окупаційних військ, й текст набув остаточної форми.

 

Зведення та мастеринг треку виконав Дмитро Кім, також він записав ударні для нього. За відео відповідала команда Metrevelly studio.

"Ця композиція – це суміш бажань кожного українця, засторога ворогам та оспів героїв, які як голими руками, так і зі зброєю в руках почали чинити опір з перших днів повномасштабного вторгнення".

Наостанок додамо, що цим синглом музиканти хотіли б дати впевненість всім тим, кому важко переживати ці надскладні часи – "обʼєднані українці то міць, яка буде стояти до кінця за своїх та нищити всіх загарбників".

Erai – метал / металкор гурт із Києва, заснований наприкінці 2013 року. На сьогодні колектив випустив три міні-альбоми та кілька синглів. Нагадаємо, що Erai також були учасниками першого Outsider Fest.

Erai в мережі:

https://eraiband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/eraiband/
https://www.instagram.com/erai_metal/

Фото обкладинки – Instagram виконавців