Насолода в меланхолії: новий сингл від Spokusy

20 червня гурт київський постпанк гурт випустив новий трек "Меланхолія".

Реліз також доступний на стримінгових сервісах 

Сингл продовжує настрої більш похмурих попередніх релізів, таких як "Живу в моменті", "Ордло" та "Внутрішній конфлікт".

"Меланхолія" — така собі суміш із почуттів і рефлексій. Ця пісня — уособлення ніжного смутку, переосмислення того, що на перший погляд здається деструктивним. Усвідомлення, що меланхолія неминуче накриватиме знову і знову, усе частіше та частіше, поглинаючи останній контроль над емоціями, дарує можливість звернути увагу на прихований оптимізм і заявляє до прийняття цього стану", – стверджує в пресрелізі фронтмен гурту, Алекс Дарієн.

За словами музикантів, "Меланхолія" створювалася як певний музичний експеримент, оскільки зміни темпу, які є основною особливістю треку, – нетиповий хід для творчості Spokusy.

Вперше наживо цю пісню можна буде почути на всеукраїнському фестивалі "Faine Misto", який відбудеться з 2 по 4 серпня у Львові, де музиканти виступатимуть на Light Stage.

А поки дізнатися більше про діяльність Spokusy ви можете з їхнього нещодавнього інтерв'ю Неформату.

Spokusy – київський гурт, що створює музику в стилі ньювейв, постпанк у поєднанні з ретро-синтетичним звучанням, саксофоном та терменвоксом.

Проєкт був створений Ігорем Черепановим, який паралельно є фронтменом метал-гурту AGHIAZMA, артдиректором декількох клубів та організатором численних столичних рок-вечірок.

За пару років музиканти випустили десять треків та виступали на чисельних концертних майданчиках, збираючи гроші на потреби хостелу для українських біженців.

Більше про гурт Spokusy:

https://www.instagram.com/spokusy/