Survscale дебютують із альбомом

Нещодавно блек-метал гурт Survscale заявив про себе першим лонплеєм "Ashes of Valor". У ньому переплелися світові й російсько-українська війна, а також різні музичні впливи.

Перші нариси "Ashes of Valor" з’явилися восени 2021 року, коли Naoth, засновник гурту, об’єднався з Богданом Гірчуком, ударником брутального дез-метал гурту Necropsy Defecation.

"Богдан приніс деякий дез-металевий вплив у звучання пісень дебютного альбому, а наша спільна робота породила низку цікавих елементів, незвичних партій і різку зміну настроїв. Цікаво, що це вийшло випадково, але саме такі несподівані моменти надали музиці особливої атмосфери", – ділиться Naoth із Неформатом.

Однак своє продовження альбом отримав уже за участі Naoth й іншого музиканта – гітариста Богдана Шутого. Той так само скоригував наявний матеріал на свій лад, а також виконав його міксинг і мастеринг.

Як із нами поділився Naoth, основним мотивом у цьому альбомі є війна:

"Теперішня війна й усі минулі світові війни – між ними проходять паралелі та зв'язки. [Ми хотіли] передати всі ті переживання навколишньої атмосфери страху, безпомічності й водночас героїзму з самовідданістю".

Survscale – київський блек-метал гурт, який заснував музикант під псевдонімом Naoth. Перший альбом гурту вийшов у 2024 році й поки що єдиний у його дискографії.

Survscale у мережі:

https://www.instagram.com/survscaleofficial/

Фото обкладинки – надали виконавці