Soundots і Krapka видають кліп на спільний трек

Сьогодні відбулася прем’єра відеокліпу на композицію "Безліч очей" артистів Soundots і Krapka. Той доповнює альбом "Dark Circuit", який вийшов 31 травня.

Сама пісня "Безліч очей" постала на основі віршів чоловіка Іри Лобанок, яка творить під псевдонімом Krapka.

"Чоловік служить в лавах ЗСУ з 2022 року. Мені давно хотілося написати про те, що відбувається на фронті, однак я відчувала, що не можу писати про воєнні дії, про те, що я не прожила. Юра Буличев дізнався про ідею та запропонував зробити спільну роботу", – ділиться Іра в пресрелізі.

Ідея для відео так само належить Ірі й виникла у неї спонтанно. Його режисеркою стала Ґала Козютинська, яка також змонтувала кліп.

 

Завдяки цьому відео, музиканти візуалізують почуття, які, на їхню думку, покликана провокувати композиція:

"Коли навколо тебе люди, ти вимушений стримувати емоції, як би боляче і страшно тобі не було. Коли ж наодинці з собою – ти нікому нічого не винен і нарешті можеш бути справжнім. Часом нас накриває, ніби ковдрою, а навколо безмежне поле, вихід з якого здається маревом та ілюзією".

"Безліч очей" – один із треків альбому "Dark Circuit", який Soundots створили спільно з низкою виконавців із різних країн. Серед них Tik Tu, Casey Sherman, Grisly Faye, Elle Alicia Bennett й інші. Виконавці працювали над альбомом близько пів року.

Soundots – тріп-хоп гурт, який створили музичні артисти Артем Генералов, Dim Natem, Юрій Буличев на початку 2023 року, щоби втілити своє бачення іконічного у ‘90-‘00 роки тріп-хоп саунду. Наразі в їхній дискографії дебютний альбом, до створення якого долучилися музиканти з України, Канади й Британії.

Soundots у мережі:

https://www.instagram.com/yuriy_bulychev/

Фото обкладинки – надали виконавці