Довгий Пес і Wootabi оприлюднили спільний EP

Днями реп-виконавці Довгий Пес і Wootabi об’єднали зусилля й написали мініальбом "Холодриґґа". Сьогодні також відбулася прем’єра кліпу на одну з композицій артистів.

Тиждень на роботу над музикою від Wootabi й іще тиждень на роботу над словами від Довгого Пса – так постав цей ЕР. Його створення припало на час, коли виконавці проводили більшу частину свого часу вдома.

"Візити близьких друзів і присутність кота трохи заспокоюють, але навіть у ці приємні моменти з голови не виходять дивні думки, навіяні проблемами сьогодення", – каже Довгий Пес у пресрелізі.

Записом альбому завідував Джонні Дивний, а зведення й мастеринг виконав Максі Кренк.

Слухайте мініальбом на стримінгах

Саме згаданий вище мисленнєвий процес і ліг в основу мініальбому. Попри прив’язку до воєнного контексту, лірика композицій торкається не самої війни, а життя під час неї.

"Що ж нового може розповісти артист в тилу? Напевно, про переосмислення себе в складній ситуації, та про її суб'єктивне бачення", – додають музиканти.

Додатково творчий дует випустив відео на трек "Дивні думки".

Довгий Пес (Олександр Благодеров) – український хіп-хоп виконавець, учасник хіп-хоп об'єднання Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав писати реп у 2008 році, а перший реліз видав у 2010-му. Зараз проживає і творить у Львові. Започаткував львівські хіп-хоп вечірки DVIR і дотепер ними займається.

Довгий Пес у мережі:

https://instagram.com/dovhee_pes
https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://t.me/dovheepes

Wootabi в мережі:

https://www.instagram.com/wootabi

Фото обкладинки – надали виконавці