Aqua. присвячує свій ЕР ДніпроГЕС

Днями електронний проєкт Aqua. випустив мініальбом "Sich". На його звучання вплинула атмосфера рідного виконавцю Запоріжжя, а саму роботу музикант присвятив ДніпроГЕС.

Данило, автор проєкту, писав цю музику без жодних очікувань і планів, що притаманно його творчості загалом.

"Я роблю все "фрістайлом", без прив’язки до жодних напрямків музики. Зазвичай я комбіную свої улюблені жанри та виводжу щось своє з них", – розповідає виконавець Неформату.

Серед таких жанрів Данило називає хіп-хоп, електро, брейкбіт і хаус. До речі, найпершим електронним треком, який він написав, був "TECH1994".

Незламність Запоріжжя в купі з поєднанням протилежностей усередині міста мали неабиякий вплив на музику цього мініальбому.

"Це місто контрастів, між шумом і спокоєм, сірим і кольоровим, швидким і повільним, темним і світлим. Мене надихає ця атмосфера й атмосфера острову Хортиця, дуже магічного й незвичайного місця. Незважаючи на загрози ядерного вибуху, багаторазові атаки й спроби окупувати місто – Запоріжжя стоїть та залишається Україною", – додає Данило.

Окремо виконавець виділяє ДніпроГЕС, яка уособлює міць, енергію й силу в його очах.

Незабаром Aqua. планує видати ще кілька нових треків на лейблах Noneside Records і mystictrax. Також артист має намір оприлюднити свої раніші композиції, які не виходили досі.

Aqua. – електронний проєкт, який заснував запорізький виконавець Данило Кущ близько 2015 року. Як музичний артист, він починав із написання інструментальних хіп-хоп партій, але пізніше розвинув свій стиль в електронному напрямку. У його дискографії численні сингли й низка ЕР.

Aqua. в мережі:

https://www.instagram.com/aaquadree/

Фото обкладинки – надав виконавець